Телефон






МультиВход
Навіщо розсаді добриво?

Багато хто з садівників вважає, що для повноцінного розвитку посадкового матеріалу з насіння достатньо поживних речовин, що містяться в ґрунті. А разом з тим, найперший період вегетації відіграє велику роль у тому, якої якості та скільки врожаю ви отримаєте. Якісне мінеральне добриво для розсади підвищує концентрацію деяких дуже важливих речовин. Серед них:

  • Фосфор відповідає за розвиток коріння. Чим воно сильніше та об’ємніше, тим вищий потенціал у рослини вкорінитися на грядках. Підвищується й енергія росту, завдячуючи чому ви можете розраховувати на появу плодів якомога раніше.
  • Азот — необхідний для активного набору зеленої маси. Його рослини можуть засвоювати лише у вигляді селітри чи органічних форм. Основний процес, завдяки якому рослина накопичує поживні речовини — хлорофіл. Він насамперед залежить від об'єму зелені.
  • Калій — це стійкість рослин до стресу та здатність плодити. Його достатня кількість дозволить без критичних втрат пережити розсаді перехід на відкритий ґрунт, зниження температури.

А ще до складу добрив для розсади входять підсилювач росту, зазвичай гетероауксин, і важливі мінеральні елементи у сприятливому для засвоєння вигляді.

Де купити добрива для розсади хорошої якості?

Вам допоможе інтернет-магазин “АгроМаг”. На своєму сайті він пропонує багато варіантів добрив для розсади різного призначення https://agromag.ua/ua/udobrenie-dlya-rassadyi/. Обирайте те, що потрібно для вашого городу. Магазин доставить замовлення у будь-яку точку України поштовими службами. Попіклуйтеся про гарний врожай на старті.

 

ПРОКРУТИТЬ ВВЕРХ ?